Vorweg :
*Brot & Butter vom Domberger 4,5 €
* Austern : »Fines de claire no. 2 »/ Schalottenvinaigrette/ Pumpernickel
pro Stck.4,5 € ( min. 3Stck.)
* Crevettes Rose mit Aioli / kleiner Salat & Zitrone 18,5 €
*Salade Niçoise mit Thuna Sashimi / grüne Bohnen / Tomate / Drillinge / gebeiztes Eigelb 18,5 €
*Calamaretti und asiatischer Rindfleischsalat mit Kichererbsen / Paprika / Staudensellerie / Koriander 14,5 €
* Fruit de mer-Platte für 2 : 6 Austern Fines de claire no. 2 / 6 Crevettes Rose / Thuna Sashimi / Pulposalat / Taschenkrebs / Aioli & Zitrone 84 €
*Gemischte Endiviensalate / Radieschen / geröstete Kürbiskerne / Croutons / Kräuter-Vinaigrette 13,5 €
*Tatar vom Rind mit Eigelb mit Schnickschnack zum Selberrühren 18,5 €
Für den Hunger:
* Rinderfilet vom Grill / Pommes frites / Topinambur / Möhren /Sauce Béarnaise 39,5 €
* Stubenküken / rote Bete / Topinambur / Kartoffelpüree / Dijonsenf-Jus 24,5 €
*Gebratener Kabeljau / Cime di Rapa / rote Paprika / Drillinge / Kapern-Gremolata / Sellerie-Espuma 28,5 €
* Graupenrisotto / Cima di Rapa / Taggiasca Oliven / getrocknete Tomaten / Fourme d’Ambert 22,5 €
* Oder mit gegrilltem Oktopus 36,5 €
Danach:
*Crème Brûlée 7 €
*Himbeer Clafoutis mit Mandeln und Schlagsahne 8 €
*Kleine Käseplatte mit Chutney und Früchtebrot 10 €
Starters :
*Bread & Butter baked by master Domberger 4,5 €
* Oysters : “Fines de claire no. 2” / Echalottevinaigrette
per piece 4,5 € (min. 3 pieces)
* Crevettes Rosé with a small Salad / Aioli & Lemon 18,5 €
*Salade Niçoise with Tuna Sashimi / green Beans / Tomato / Young Potatoes / pickled Egg Yolk 18,5 €
*Calamaretti & Asian Beef Salad with Chickpeas / Red Pepper / Celery / Coriander 14,5 €
* Seafoodplate for 2 : 6 Oysters Fines de claire no. 2 / 6 Crevettes Rosé / Tuna Sashimi / Octopus Salad / Crab / Dips and Lemon
84 €
*Mixed Endive Salads / Radish / roasted Pumpkin Seeds / Croutons / Herbal-Vinaigrette 13,5 €
* Beefsteak Tatar with a pallet of seasonig to mix it by yourself
as you like 18,5 €
Main :
* Grilled Tenderlion of Beef / Pommes frites / Jerusalem Artichoke / Carrots
& Sauce Béarnaise 39,5 €
*Springchicken / Beetroot / Jerusalem Artichoke / mashed Potatoes / Dijon Mustard-Jus 24,5 €
*Roasted Cod / Red Pepper / Cime di Rapa / Young Potatoes / Caper-Gremolata / Celery Espuma 28,5 €
*Barley Risotto / Cima di Rapa / Taggiasca Olives / dried Cherrytomatoes / Fourme d’Ambert 22,5 €
* Optional with grilled Oktopus 36,5 €
Sweet or Cheesy :
*Crème Brûlée 7 €
*Raspberry Clafoutis with Almonds and Whipped Cream 8 €
* Small Cheese Platter with Chutney and Fruitcake 10 €