menue

 

 

 

Vorweg/ Starters :

 

*Brot & Butter vom Domberger 4,5 €

*Bread & Butter baked by master Domberger 4,5 €

* Austern : »Fines de claire no. 2 »/ Schalottenvinaigrette/ Pumpernickel

pro Stck.4,5 €  ( min. 3Stck.)

* Oysters : “Fines de claire no. 2” / Echalottevinaigrette

 per piece 4,5 €  (min. 3 pieces)

*6 Crevettes rose´/ Aioli & Zitrone  16,5 €

*  Crevettes Rose´ with Aioli & Lemon 16,5 € 

*Plat Fruit de mer für 2 : 6 Austern / 6 Crevettes rose / Sashimi von der Dorade / marinierte Miesmuscheln / Crevettes gris / Dips ,Pumpernickel & Zitrone  76 € 

*Plat Fruit de mer for 2 :  6 Oysters / 6 Crevettes rose / Sashimi of  Sea Bass / marinated Mussles / Crevettes gris / 

Dips ,Dominobread & Lemon  76 €

*Endivien Salat / Feigen / Fourme d´Ambert /Rote Beete / Vinaigrette  14,5 €

* Endive Salad / Figs / Fourme d Ámbert / Beetroot / Vinaigrette 12,5 €

*Wachsweiches Bioei / Nordseekrabben / Forellenkaviar / Frisee / Schnittlauch-Mayonnaise  16,5 €

*Soft Organic Egg / North Sea Shrimps / Trout Caviar / Radiccio / Chives-Mayonnaise 16,5 €

*Asiatischer Rindfleischsalat mit Avocado, Koriander, Kichererbsen & Orange 16,5 €

*Asian Roastbeefsalad with Avocado, Chick peas & Orange 16,5 €

*Tatar vom Rind ( 100g) mit Eigelb und Schnickschnack zum Selberrühren 18,5 €

* Beefsteak Tatar  (100 g) with a pallet of seasonig to mix it by yourself as you like  18,5 €

 

Für den Hunger / Mains :

*Entrecôte vom Grill (250g) / Pommes frites /  grüne Bohnen / Sauce Béarnaise    39,50 

* Grilled Rib Eye Steak / Pommes frites / green Beans / Sauce Béarnaise   39,5 €

*Confierte Kaninchenkeule / Beluga Linsen / Mangold / Beete & Sauce Bordelaise 26,50 €

*Confied Rabbitknuckle / Belugalentils / Chard / Beetroot & Sauce Bordelaise 26,50 €

* Bouchotmuscheln vom Mont St. Michel in Safran-Weißweinsud & Pommes frites   24,5 €

*Moules frites from Mont St. Michel in Whitewine-Saffronstock   24,5 €

*Auf der Haut gebratene Dorade / Fondant Kartoffeln / geschmorter Chicorée & Pfifferlinge 28,5€

*Sea Bass fried crispy on the skin / Fondant Potatoes / braised Chicorée & Chanterell 28,5 €

* Pilzragout in der Blätterteigpastete von Pfifferlingen, Austernpilzen und braunen Champignons  mit Kartoffelpüree, Karotten & Chiccoree 20,5 €

* Pastry stuffed with Mushroomragout / Potatoepuree / Carrots & Endivie  20,5 €

Danach / After

*Crème Brûlée 7 €

* Schokoladenbrownie / Walnüsse / Himbeeren

* Chocolatebrownie / Walnuts / Raspberries 8 € 

*Kleine Käseplatte mit Chutney und Früchtebrot 9 €

* Small Cheese Platter with Chutney and Fruitcake 9 €