Vorweg :
*Brot & Butter vom Domberger 4,5 €
* Austern mit Schalottenvinaigrette & Pumpernickel
»Fines de claire no. 3 »/ pro Stck. 4,5 € ( min. 3Stck)
* Austernshot Umami mit Wachtelei / Nori / Chili 7 €
*Crevettes rosé / Mayonnaise & Zitrone 16,5 €
*Avocado mit Krabbencocktail 16,5 €
*Tataki vom Yellow Tail 16,5 €
*Plat Fruit de mer für 2 : 6 Fines de claire Austern / 6 Crevettes rosé /
Yellow Tail Sashimi / Dips / Pumpernickel & Zitrone 64 €
*Fischsuppe mit geriebenem Comté & Sauce Rouille 16,5 €
*Lauwarmer mediterraner Kartoffelsalat mit Pulpo, Taggiasca Oliven und getrockneten Tomaten 16,5 €
*Hausgemachte Wildkroketten mit Estragonmayonnaise, Frisée & Johannisbeeren 14,5 €
*Bunter Salat / Radieschen / Weintrauben / Croutons / Meerrettich Vinaigrette 13,5 €
wahlweise mit Wildkroketten 19,5 €
*Tatar vom Rind ( 100g) mit Eigelb und Schnickschnack zum Selberrühren 18,5 €
Für den Hunger:
*Entrecôte vom Grill (240g) / Pommes frites / grüne Bohnen / Sauce Béarnaise 38,5 €
*Blanquette de Veau mit gegrillten Karotten / Pilzen / Kartoffelpüree 25,5 €
*Gebratener Loup de mer / Cime di Rapa / Blumenkohl / eingelegte Kirschtomaten / Muschelveloute 27,5 €
* Gruyere-Comte-Soufflé / ital. schwarzer Trüffel / Erbsen / geröstete Wurzeln / Veloute 28,5 €
Danach
*Crème Brûlée mit Waldbeeren 8 €
*Mousse au Chocolat mit Pomelo und karamellisierten Mandeln 9 €
*Chèvre gratinée mit Feigenchutney 9 €
Starters :
*Bread & Butter baked by master Domberger 4,5 €
* Oysters with Echalottevinaigrette
“Fines de claire no. 3” per piece 4,5 € (min. 3 pieces)
* Oystershot Umami with Quail egg / Nori / Chili 7 €
*Crevettes rosé with Mayonnaise & Lemon 16,5 €
*Avocado with Prawn Cocktail 16,5 €
*Tataki of Yellow Tail 16,5 €
*Plat Fruit de mer for 2 : 6 Fines de claire Oysters / 6 Crevettes rosé / Yellow Tail Sashimi / Dips / Dominobread & Lemon 64 €
* Fishsoup with Comté & Sauce Rouille 16,5 €
*Lukewarm mediterranean Potato Salad with Octopus, Taggiasca Olives and dried Tomatoes 16,5 €
*Home-made Venison Croquettes with Tarragonmayonnaise, Frisée & red Currants 14,5 €
* Mixed Salad / Radish / Grapes / Crotons / Horseradish Veloute 13,5 €
Optional with Venison Croquettes 19,5 €
* Beefsteak Tatar (100 g) with a pallet of seasonig to mix it by yourself as you like 18,5 €
Main :
* Grilled Rib Eye Steak (240g) / French Fries / green Beans / Sauce Béarnaise 38,5 €
*Blanquette de Veau with grilled Carrots / Mushrooms / mashed Potatoes 25,5 €
*Roasted Sea Bass with Cime di rapa / Cauliflower / pickled Cherry Tomatoes / Mussel Veloute 27,5 €
* Gruyere-Comte-Soufflé / ital. black Truffle / Peas / roasted Roots / Veloute 28,5 €
Sweet or Cheesy :
*Crème Brûlée with Wild Berries 8 €
* Mousse au Chocolat with Pomelo and caramelized Almonds 9 €
* Chèvre gratinée with Fig Chutney 9 €