Vorweg/ Starters :
*Brot & Butter vom Domberger 4,5 €
*Bread & Butter baked by master Domberger 4,5 €
* Austern : »Fines de claire no. 2 »/ Schalottenvinaigrette/ Pumpernickel
pro Stck.4,5 € ( min. 3Stck.)
* Oysters : “Fines de claire no. 2” / Echalottevinaigrette
per piece 4,5 € (min. 3 pieces)
*6 Crevettes rose´/ Aioli & Zitrone 16,5 €
* Crevettes Rose´ with Aioli & Lemon 16,5 €
*Plat Fruit de mer für 2 : 6 Austern / 6 Crevettes rose / Sashimi von der Dorade / marinierte Miesmuscheln / Crevettes gris / Dips ,Pumpernickel & Zitrone 76 €
*Plat Fruit de mer for 2 : 6 Oysters / 6 Crevettes rose / Sashimi of Sea Bass / marinated Mussles / Crevettes gris /
Dips ,Dominobread & Lemon 76 €
*Endivien Salat / Feigen / Fourme d´Ambert /Rote Beete / Vinaigrette 14,5 €
* Endive Salad / Figs / Fourme d Ámbert / Beetroot / Vinaigrette 12,5 €
*Wachsweiches Bioei / Nordseekrabben / Forellenkaviar / Frisee / Schnittlauch-Mayonnaise 16,5 €
*Soft Organic Egg / North Sea Shrimps / Trout Caviar / Radiccio / Chives-Mayonnaise 16,5 €
*Asiatischer Rindfleischsalat mit Avocado, Koriander, Kichererbsen & Orange 16,5 €
*Asian Roastbeefsalad with Avocado, Chick peas & Orange 16,5 €
*Tatar vom Rind ( 100g) mit Eigelb und Schnickschnack zum Selberrühren 18,5 €
* Beefsteak Tatar (100 g) with a pallet of seasonig to mix it by yourself as you like 18,5 €
Für den Hunger / Mains :
*Entrecôte vom Grill (250g) / Pommes frites / grüne Bohnen / Sauce Béarnaise 39,50
* Grilled Rib Eye Steak / Pommes frites / green Beans / Sauce Béarnaise 39,5 €
*Confierte Kaninchenkeule / Beluga Linsen / Mangold / Beete & Sauce Bordelaise 26,50 €
*Confied Rabbitknuckle / Belugalentils / Chard / Beetroot & Sauce Bordelaise 26,50 €
* Bouchotmuscheln vom Mont St. Michel in Safran-Weißweinsud & Pommes frites 24,5 €
*Moules frites from Mont St. Michel in Whitewine-Saffronstock 24,5 €
*Auf der Haut gebratene Dorade / Fondant Kartoffeln / geschmorter Chicorée & Pfifferlinge 28,5€
*Sea Bass fried crispy on the skin / Fondant Potatoes / braised Chicorée & Chanterell 28,5 €
* Pilzragout in der Blätterteigpastete von Pfifferlingen, Austernpilzen und braunen Champignons mit Kartoffelpüree, Karotten & Chiccoree 20,5 €
* Pastry stuffed with Mushroomragout / Potatoepuree / Carrots & Endivie 20,5 €
Danach / After
*Crème Brûlée 7 €
* Schokoladenbrownie / Walnüsse / Himbeeren
* Chocolatebrownie / Walnuts / Raspberries 8 €
*Kleine Käseplatte mit Chutney und Früchtebrot 9 €
* Small Cheese Platter with Chutney and Fruitcake 9 €