Vorweg :
*Brot & Butter vom Domberger 4,5 €
* Austern mit Schalottenvinaigrette & Pumpernickel (min. 3Stck)
»Belon no. 3 »/ pro Stck. 4,5 €
»Gillardeau no. 4 »/ pro Stck. 5,5 €
*Krabbencocktail mit Avocado, Frisée & getrockneten Tomaten 16,5 €
*Salade Niçoise mit konfiertem Thunfisch, grünen Bohnen, Drillingen & Bioei 16,5 €
*Plat Fruit de mer für 2 : 6 Belon Austern / 6 Crevettes rosé /
Langostino / Dips / Pumpernickel & Zitrone 64 €
*Langostino mit Mayonnaise & Zitrone 16,5 €
*Bunter Salat / Radieschen / Gurke / Kürbiskerne / Dill / Croutons / Meerrettich Vinaigrette 13,5 €
wahlweise mit Honig gratiniertem Ziegenfrischkäse 16,5 €
*Tatar vom Rind ( 100g) mit Eigelb und Schnickschnack zum Selberrühren 18,5 €
Für den Hunger :
*Entrecôte vom Grill (240g) / Pommes frites / Broccoli / Sauce Bearnaise 38,5 €
*Supreme von der Maispoularde mit weissem & grünem Spargel, Kartoffelpüree & Sauce Bearnaise 28,5 €
* Gebratener Schwertfisch auf Beluga Linsen mit Pancetta, Safran Fenchel & Bouillabaisse Sud 27,5 €
* Ganze Artischocke mit Kräutervinaigrette, Aioli & Sauce Bearnaise 23,5 €
Danach :
*Crème Brûlée mit Waldbeeren 8 €
*Joghurtmousse mit Rhabarber & weisser Schokolade 9 €
*Mousse au Chocolat 9 €
*Trou du Cru (Petite Epoisses) mit geschmorter Ananas & Zwiebelmarmelade 9 €
Starters :
*Bread & Butter baked by master Domberger 4,5 €
* Oysters with Echalottevinaigrette (min. 3 pieces)
“Belon no. 3” per piece 4,5 €
»Gillardeau no. 4” per piece 5,5 €
* Prawn Cocktail with Avocado, Frisée & dried Tomatoes 16,5 €
* Salade Niçoise with confied Tuna, Beans, young Potatoes & organic Egg 16,5 €
*Plat Fruit de mer for 2 : 6 Oysters / 6 Crevettes rosé / Langostino / Dips / Dominobread & Lemon 64 €
*Langostino with Mayonnaise & Lemon 16,5 €
* Mixed Salad / Radish / Cucumber / Pumpkin Seeds / Dill Croutons / Horseradish Veloute 13,5 €
Optional with Honey gratinated Goatcheesecreme 16,5 €
* Beefsteak Tatar (100 g) with a pallet of seasonig to mix it by yourself as you like 18,5 €
Main :
* Grilled Rib Eye Steak (240g) / French Fries / Broccoli / Sauce Bearnaise 38,5 €
*Supreme of Corn-fed Chicken with white & green Asparagus, mashed Potatoes & Sauce Bearnaise 28,5 €
* Roasted Swordfish on Beluga Lentils with Pancetta, Saffron Fennel & Bouillabaisse Stock 27,5 €
* Artichoke with Herb-Vinaigrette, Aioli & Sauce Bearnaise 23,5 €
Sweet or Cheesy :
*Crème Brûlée with Wild Berries 8 €
* Yogurtmousse with Rhubarb & white Chocolate 9 €
*Mousse au Chocolat 9 €
*Trou du Cru (Petite Epoisses) with stewed Pineapple & Onion Jam 9 €